Catalog

Geactiveerde filters:
Merk/model
Type
Hoogte
Lengte
Kleur
MM aansluiting
Bevestigingsset

Compact radiatoren Er zijn 2620 producten

 • Subcategorieën:
 • Brugman Compact 4

  Brugman Compact 4 is een paneelradiator met vier zijdelingse aansluitingen, een stevig sierrooster en zijpanelen. De radiator heeft aangelaste ophangstrippen en wordt geleverd inclusief L-consoleset, ontluchter en blindstop. De standaard kleur is RAL9016, maar is op aanvraag ook in andere kleuren leverbaar.
  Aansluitingen: 4 x 1/2 binnendraad zijdelingse aansluitingen.
  Garantie: 10 jaar, indien men de algemene voorwaarden van Brugman respecteert.

 • Brugman Centric

  De Centric Collection van Brugman zorgt voor passend verwarmingscomfort zodat je op elk moment optimaal van je thuis kan genieten.
  De Centric is mooi afgewerkt en heeft een stijlvolle vormgeving. Hij is uitgerust met een slimme, vaste middenaansluiting waardoor de radiator eenvoudig gemonteerd kan worden. De Piano Centric paneelradiatoren zijn voorzien van een vlakke voorplaat. Samen met de afgeronde afwerking leidt dit tot een strak design dat extra wordt benadrukt door de slimme, vaste middenaansluiting.
  Het Centric Line gamma van Brugman biedt een meerwaarde voor elk interieur. Een efficiënte en elegante radiator met vlakke voorplaat en lijnen. Eigentijds comfort in de breedste zin. Hij komt met de intelligente middenaansluiting tegemoet aan al uw wensen.

 • Henrad Compact

  De Henrad Compact radiator geeft met z’n naadloze omkasting uw woning een verzorgd en afgewerkt karakter. De veilige omkasting is zeer esthetisch en kindvriendelijk. Compleet geleverd met alle nodige toebehoren.
  Elke radiator wordt compleet geleverd met wandconsoles voor een snelle, onzichtbare wandmontage.
  Aansluitingen: 4 x 1/2 binnendraad zijdelingse aansluitingen.
  Garantie: 10 jaar, indien men de algemene voorwaarden van Henrad respecteert.

 • Stelrad Compact

  De Stelrad Compact All In radiator geeft met z’n naadloze omkasting uw woning een verzorgd en afgewerkt karakter. De veilige omkasting is zeer esthetisch en kindvriendelijk. Elke radiator wordt inclusief bevestigingsmaterialen geleverd.

  Aansluitingen: 4 x 1/2 binnendraad zijdelingse aansluitingen.
  Vermogens: De genoemde vermogens in Watt gelden bij een overtemperatuur van 50K (75/65/20°C) volgens EN442.
  Garantie: 10 jaar, indien men de algemene voorwaarden van Stelrad respecteert.

 • Stelrad Novello

  De Stelrad Novello radiator is volledig aangekleed met zijpanelen en een sierrooster die beide naadloos aansluiten op de radiator. Deze afwerking draagt bij tot een mooie inkleding van uw leefruimte. Bovendien is deze radiator standaard uitgerust met een regelbaar, vooringesteld thermostatisch ventiel dat de watertoevoer regelt in de radiator en zo steeds een optimaal rendement realiseert.

  Aansluitingen: 2 x 3/4 buitendraadse euroconus rechteronderaansluiting en 4 x 1/2 binnendraad zijdelingse aansluitingen.
  Vermogens: De genoemde vermogens in Watt gelden bij een overtemperatuur van 50K (75/65/20°C) volgens EN442.
  Garantie: 10 jaar, indien men de algemene voorwaarden van Stelrad respecteert.

 • Thermrad Compact-4

  De Thermrad Compact-4 Plus radiatoren worden toegepast in situaties waarbij geen onderaansluiting gewenst is. Vanwege de 4 aansluitingen is de prijs buitengewoon gunstig. Deze radiator is voorzien van een sierrooster en zijbekleding en is uitgevoerd met 4 aansluitingen. De warmte doorlatende sierlijsten geven de radiator niet alleen een mooi uiterlijk, maar dekken bovendien de scherpe hoeken en bovenkant af. De radiatoren zijn door de beschermende omkasting altijd kindveilig en daardoor ook uitermate geschikt voor scholen en zorginstellingen.
  De Thermrad Compact-4 Plus is de beste keus bij het vervangen of renoveren van bestaande radiatoren, waarbij het leidingwerk aan de zijkant is aangesloten. Elke radiator wordt compleet geleverd met L-consoles voor een snelle, onzichtbare wandmontage.

 • Thermrad Super-8

  De Thermrad Super-8 Compact heeft vele toepassingsmogelijkheden en is uitgevoerd met maar liefst 8 leiding aansluitingen. Hierdoor kan deze radiator in vrijwel elke situatie worden toegepast. De onder aansluitingen bieden optimaal installatiegemak en zorgen er tevens voor dat de CV-leidingen nagenoeg uit het zicht worden aangesloten. De Super-8 radiatoren zijn zeer geschikt voor nieuwe installaties, maar komen vanwege de vele aansluitmogelijkheden tevens goed tot hun recht bij uitbreiding of vervanging van bestaande radiatoren.
  Elke radiator wordt compleet geleverd met handige klik-consoles voor een snelle, veilige en onzichtbare wandmontage.

 • Bekijk:
per pagina
Toont 1 - 25 van de 2620 items