Catalog

Geactiveerde filters:
Merk/model
Type
Hoogte
Lengte
Kleur
MM aansluiting
Bevestigingsset

Standaard radiatoren Er zijn 1358 producten

 • Subcategorieën:
 • Brugman Standaard

  Brugman Standaard is een paneelradiator met vier zijdelingse aansluitingen en aangelaste ophangstrippen. De radiator wordt geleverd exclusief bevestigingsmaterialen. De standaard kleur is RAL9016, maar is op aanvraag ook in andere kleuren leverbaar.
  Aansluitingen: 4 x 1/2 binnendraad zijdelingse aansluitingen.
  Garantie: 10 jaar, indien men de algemene voorwaarden van Brugman respecteert.

 • Henrad Standaard

  Dit Henrad Standaard is de moeder van alle Henrad radiatoren en dient als basis voor de andere radiatoren in het assortiment. Een solide radiator met zeer hoge warmte-afgifte zonder rooster of zijpanelen. De radiator heeft vier zijdelingse aansluitingen en aangelaste ophangstrippen. De radiator wordt geleverd exclusief bevestigingsmaterialen. De standaard kleur is RAL9016, maar is op aanvraag ook in andere kleuren leverbaar.

  Garantie: 10 jaar indien men de installatievoorschriften respecteert en voldoet aan de garantievoorschriften van Henrad.
  Vermogens: De genoemde vermogens in Watt gelden bij een overtemperatuur van 50K (75/65/20°C) volgens EN442.

 • Stelrad Accord

  De Stelrad Accord radiator is een paneelradiator die bestaat uit koudgewalst kwaliteitsstaal. Het assortiment  bestaat uit 6 types verkrijgbaar in 18 lengtematen (400 tot en met 3000 mm) en 6 hoogtematen (300 tot en met 900 mm). Alle radiatoren zijn ontvet, gefosfateerd, kataforetisch gegrondlakt en in Stelrad wit 9016 gepoederlakt. Alle types beschikken over 4 aansluitingen van 1/2 binnendraad. De radiator wordt getest op 13 bar en is geschikt voor een maximale werkdruk van 10 bar. Iedere radiator wordt verpakt in karton en geplastificeerd.

  Garantie: 10 jaar indien men de installatievoorschriften respecteert en voldoet aan de garantievoorschriften van Stelrad.
  Vermogens: De genoemde vermogens in Watt gelden bij een overtemperatuur van 50K (75/65/20°C) volgens EN442.

 • Stelrad Hygiene

  De Stelrad Hygiene radiator is een paneelradiator die bestaat uit koudgewalst kwaliteitsstaal. Het assortiment  bestaat uit 3 types verkrijgbaar in 18 lengtematen (400 tot en met 3000 mm) en 6 hoogtematen (300 tot en met 900 mm). Alle radiatoren zijn ontvet, gefosfateerd, kataforetisch gegrondlakt en in Stelrad wit 9016 gepoederlakt. Alle types beschikken over 4 aansluitingen van 1/2 binnendraad. De radiator wordt getest op 13 bar en is geschikt voor een maximale werkdruk van 10 bar. Iedere radiator wordt verpakt in karton en geplastificeerd.

  Garantie: 10 jaar indien men de installatievoorschriften respecteert en voldoet aan de garantievoorschriften van Stelrad.

 • Bekijk:
per pagina
Toont 1 - 25 van de 1358 items